Særlige tilbud
CONTAINEX - Join the Winner

Karriere

Vores containere er fleksible rumløsninger med fremtid og kan findes på alle kontinenter. De kan indsættes på mange måder samt blive sat op nemt og hurtigt hvor som helst.

Hvad skal der til? Vores produktudvikleres innovationsånd, vores logistikpersonales pålidelighed samt vores specialisters arbejdsglæde. Det er kun det gnidningsfrie samarbejde af et højt motiveret hold, der gør innovative ideer til perfekte (rum)løsninger.

Vil du også gerne være et led i denne velsmurte kæde? Og medbringer du de nødvendige kvalifikationer? Så tilbyder vi dig sikkerhed, interessante perspektiver såvel som plads til din personlige udfoldelse og karriereplanlægning. 

Join the Winner!

Hvorfor CONTAINEX?

Hvorfor CONTAINEX?

Fordi det er cool at være en del af et succesfuldt hold og være sammen om at føre mange fantastiske projekter ud i livet. Fra fodbold-EM til Olympiaden.


CONTAINER - et produkt med fremtid

CONTAINER - et produkt med fremtid

En container er et multitalent, forvandlingskunstner og pladsskabende multifunktionsværktøj på samme tid. Hos os overholder den også de strengeste miljø- og kvalitetsstandarder!


Virksomhedsfilosofi

Virksomhedsfilosofi

En flad ledelsesstruktur med socialt engagement skaber talenter og selvansvar.


Stillingsbeskrivelser

Stillingsbeskrivelser

Kvalificerede medarbejdere sørger med deres forskellige færdigheder for CONTAINEX' kontinuerlige vækst.


Trainee-program

Trainee-program

Hver vinder har engang foretaget det første skridt. Hos os begynder din karrierevej med traineeprogrammet "Train the Winner".


Udvikling og perspektiver

Udvikling og perspektiver

Gennem ud- og videreuddannelse såvel som målrettet støtte af dine stærke sider, muliggør vi en kontinuerlig og vedvarende udvikling af dine kvalifikationer.


Lønstruktur og fordele

Lønstruktur og fordele

En attraktiv arbejdsgiver forstår at påskønne indsats: Med et attraktivt bonussystem, et championat og andre fordele holder vi gang i vores medarbejderes ambitioner og motivation.


Ledige stillinger

Ledige stillinger

Vil du gerne tage med os på vækstkurs? Her finder du de aktuelt ledige stillinger.
^ - Top
GREEN technology
Dine fordele
  • Over 30 års erfaring
  • Personlig rådgivning hos kunden
  • Omgående levering/udbringning til bopælen
  • Utallige kombinationsmuligheder
  • Egne monteringsteams på stedet   
Containeranlæg
>

Dette website bruger cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige brugererfaring. Ved at bruge websitet accepterer du at cookies gemmes. Du finder yderligere oplysninger på: Brugsbetingelser