Særlige tilbud
House of WALTER ACADEMY - LKW WALTER

WALTER ACADEMY

Medarbejderne følges undervejs i uddannelsen af dygtige coaches.
Den bedst mulige uddannelse, kontinuerlig læring og videreuddannelse er elementære bestanddele af vores virksomhedskultur. Højtuddannede medarbejdere med høj social kompetence er samtidig nøglen til virksomhedens succes.

WALTER ACADEMY – „kernen“ i vores virksomhed – er centrum for uddannelse og videreuddannelse, hvor udvalgte kurser, seminarer, konferencer og særlige arrangementer finder sted. Det er stedet man mødes, hvor man fører dialog og smeltediglen for nye idéer.

WALTER ACADEMY har til huse i den beboelsesejendom, der har tilhørt den familie, der har grundlagt virksomheden, og er ikke kun den ideelle ramme til at formidle viden, men især også at videregive vores grundlæggende værdier og vores filosofi til fremtidige medarbejdergenerationer. WALTER ACADEMY giver på enestående vis mulighed for at få adgang til WALTER GROUP's verden.

„Alt, der vedrører lederskab, går ud på at være et værdi-forbillede og at være en god lærer.“
(Citat fra vores virksomheds grundlægger)
Den rigtige uddannelse er vejen til succes!
WALTER ACADEMY - Spisesal
WALTER ACADEMY - Undervisningslokaler
^ - Top
GREEN technology
Dine fordele
  • Over 30 års erfaring
  • Personlig rådgivning hos kunden
  • Omgående levering/udbringning til bopælen
  • Utallige kombinationsmuligheder
  • Egne monteringsteams på stedet   
Containeranlæg
>

Dette website bruger cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige brugererfaring. Ved at bruge websitet accepterer du at cookies gemmes. Du finder yderligere oplysninger på: Brugsbetingelser