Særlige tilbud
CONTAINEX - Teknik-medarbejder

Teknik-medarbejder

Dem med fødderne på jorden gør det muligt

Vores teknikmedarbejdere er fornuftige realister. Vores fantastiske ideer skal jo forvandles til lige så fantastiske rumløsninger, der kan udføres i virkeligheden.

I dette opgaveområde fungerer du som produktudvikler, CAD-planlægger og indkøber. For at vores projekter ikke kun ser godt ud på tegnebrættet men også kan omsættes perfekt til virkelighed

Dine arbejdsopgaver:

CONTAINEX - Teknik-medarbejder
  • Du behandler tekniske forespørgsler, afstemmer dem og arkiverer dem
  • Du er ansvarlig for den tekniske rådgivning
  • Du koordinerer monteringen (udvalg, test og vedligeholdelse)
  • Du kontrollerer produktudviklingen i produktionen og realiserer den.
  • Du udarbejder og behandler tekniske skitser, 3D-modeller, monterings- og vedligeholdelsesvejledninger og meget mere

Luka P., Produktentwickler:
Jeg kan godt lide, at arbejdet i en international koncern er meget alsidigt. Vores produktionsværker er fordelt ud over hele Europa. Det betyder daglige nye og udfordrende kommunikationsopgaver. Man lærer mange forskellige karakterer og kulturer at kende. Vores produkt begejstrer utallige mennesker overalt, fordi vi løbende videreudvikler og forbedrer dets nytteeffekt.

Domenic H., CAD-Zeichner:
Jeg sætter pris på kommunikationen med kollegerne i mit job. Jeg planlægger containere, og det kræver megen præcision og rumlig forestillingsevne. Jeg er i konstant kontakt med vores salgspersonale. Da kundeønskerne er meget forskellige, er mit job særdeles afvekslende og udfordrende. Jeg er især glad for at kunne løse mine opgaver i et kompetent team.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterede kvalitets- og miljøstandarder, iht. hvilke der vælges leverandører, indkøbes materiale, produceres og kvalitetskontrolleres.
Kontakt

Din kontakt til:

>

Dette website bruger cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige brugererfaring. Ved at bruge websitet accepterer du at cookies gemmes. Du finder yderligere oplysninger på: Brugsbetingelser