Særlige tilbud
CONTAINEX - sales manager

sales manager

Hjemme i hele Europa

CONTAINEX - sales manager

Vores sales managere sælger og udlejer mobile rumsystemer. Du har med kunder inden for handel, industri og erhverv at gøre, med den kommunale sektor, non profit-organisationer eller store koncerner.

I denne funktion er naturlige kommunikationstalenter med en stor portion rejselyst på rette sted. For dette job kan uden videre føre dig fra Dublin til Moskva og fra Helsinki til Napoli. På de pågældende destinationer skal du bl.a. tage dig af udvidelsen af kontor- og sanitærrum eller udvidelsen af lagerkapaciteter. Derfor er især pålidelighed og fleksibilitet efterspurgt. Hvis du så samtidigt har en ægte passion for salg, så opfylder du alle forudsætninger for dette job.

Dine arbejdsopgaver:

  • Du har ansvaret for dit eget salgsområde
  • Du tager dig af både stamkunder og nøglekunder og skaffer nye kunder
  • Du beregner og forhandler priser og betingelser
  • Du rejser regelmæssigt i de regioner, som varetages af dig (ca. 50 % rejsedage)
  • Du videreudvikler vores markedsposition strategisk
play
True
http://www.containex.dk/-/m/images/ctx/07-karriere/containex-sales-manager-intro.jpg

Alois S., Division Sales Manager:
Hver dag bringer nye udfordringer - og det er enormt spændende! Jeg kan godt lide at arbejde i et ungt, dynamisk team Naturligvis med den fornødne portion ambition, for os gælder det trods alt om sammen at opnå en langsigtet succes. Det være sig ved akkvisition af kunder eller planlægning af forretningskoncepter. For at videreudvikle et marked kontinuerligt må man ofte gå nye veje. En yderligere fordel er rejserne: Jeg lærer mange nye lande og byer at kende, og jeg er altid imponeret over de flot opbyggede containeranlæg.

Christophe F., Division Sales Manager:
Til at begynde med kunne jeg særligt godt lide uddannelsesprogrammet. Derved kunne jeg sætte mig grundigt ind i de forskellige opgaveområder og uden problemer integrere mig i virksomheden. I en familieejet virksomhed som CONTAINEX er arbejdsklimaet utrolig behageligt – og man har stadigvæk alle de udviklingsmuligheder, der er i en international koncern. Denne kombination er en enorm fordel. Dertil kommer, at det internationale miljø er inspirerende, hver dag lærer man noget nyt. Her er kedsomhed et fremmedord, jeg har det sjovt med arbejdet igen og igen.

^ - Top
GREEN technology
Dine fordele
  • Over 30 års erfaring
  • Personlig rådgivning hos kunden
  • Omgående levering/udbringning til bopælen
  • Utallige kombinationsmuligheder
  • Egne monteringsteams på stedet   
Containeranlæg
>

Dette website bruger cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige brugererfaring. Ved at bruge websitet accepterer du at cookies gemmes. Du finder yderligere oplysninger på: Brugsbetingelser