Særlige tilbud
Kufstein/Tyrol: En by fuld af liv - midt i en enestående natur - LKW WALTER

Kufstein/Tyrol: En by fuld af liv - midt i en enestående natur

Ren bjergluft, rene søer og frisk drikkevand – Tyrol byder på intakt natur og ren livskvalitet i overdådige mængder. Populære rekreationsområder, som Zillertal eller Chiemsee, ligger stort set lige uden for døren, og internationalt kendte udflugtsmål, som Swarovski-krystalverdenen, sætter prikken over i'et.

Den korte afstand til Innsbruck og Salzburg gør at man også kan nyde byens fordele, som f.eks. attraktive shoppingmuligheder og kulturelle highlights. Og naturligvis sørger tilstrækkelige gode restauranter, hyggelige pubber, hippe diskoteker og ekstravagante klubber i nærheden af arbejdspladsen for, at alle føler sig godt tilpas.

Interessante metropoler er nemme at komme til: Med bil er man i München på en time, på tre i Zürich og på fire i Wien eller Milano.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterede kvalitets- og miljøstandarder, iht. hvilke der vælges leverandører, indkøbes materiale, produceres og kvalitetskontrolleres.
Kontakt

Din kontakt til:

>

Dette website bruger cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige brugererfaring. Ved at bruge websitet accepterer du at cookies gemmes. Du finder yderligere oplysninger på: Brugsbetingelser