Særlige tilbud
CONTAINEX - Hvorfor CONTAINEX?

Hvorfor CONTAINEX?

...fordi det er cool

CONTAINEX - Hvorfor CONTAINEX?

Hvad har Vinter-OL i Sotschi eller EM i fodbold i Polen og Ukraine med Vienna City Marathon, skihop i Kulm eller natslalom i Schladming tilfælles?  Du har gættet rigtigt. Ved alle disse top-arrangementer har CONTAINEX haft en finger med i spillet!  Når der er bud efter praktiske rumløsninger, arbejder vores kompetente teams hånd i hånd i hele verden.  Det samme er gældende på talrige store byggepladser i hele Europa.

...fordi vi er en stor familie

En multikulturel familie! 240 medarbejdere fra 22 lande gør os til det, vi er: nummer et inden for containerhandel. En global aktør og alligevel et familieforetagende. Med en international koncerns sikkerhed og en virksomhedskultur, hvor et anerkendende og respektfuldt fællesskab er toneangivende.

Vores princip om decentralt ansvar sørger for, at vores medarbejdere kan udvikle sig optimalt. Deres engagement sikrer den langsigtede succes, som i sidste instans gavner alle.

Din karriere hos LKW WALTER play
True
http://www.containex.dk/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-personal.jpg

...fordi vi tager udfordringer afslappet

For at kunne imødekomme alle jobudfordringer med det nødvendige engagement, kræver det en sund work-life-balance. Afveksling, plads til personlige samtaler og den rigtige dosis fun-faktor gør den daglige arbejdsdag mere afslappet og giver alle mere energi. Derfor er outdoor-events og at feste i muntert lag - f.eks. ved sommerfesten, julegallaen eller afslappede afdelingsaftener i virksomhedens egen pub - populære fikspunkter hos CONTAINEX. Positiv bivirkning: Nye medarbejdere får hurtig kontakt hos os

Også under fælles aktiviteter, som beach-volleyball, tennis eller skiløb, finder de sporty blandt os fuldt ud deres plads. Nogen slutter sig til vores fodbold- og ishockeyhold, andre deltager i løbehold i Vienna Business Run. Virksomhedens egne turneringer og venskabskampe mod andre virksomheder deltager kollegerne selvfølgelig også i. Helt uafhængigt af den pågældende kamps udfald, viser følgende sig dog senest når man skåler efter kampen: Vi fra CONTAINEX er ganske enkelt et stærkt hold!

Sommerfest Wiener Neudorf - Videoklip

Sommerfest Wiener Neudorf - Videoklip play
True
http://www.containex.dk/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-wiener-neudorf.jpg

Sommerfest Kufstein - Videoklip

Sommerfest Kufstein - Videoklip play
True
http://www.containex.dk/-/m/images/lkw/allgemein/lkw-walter-intro-kufstein.jpg

...fordi der er fremtid i det

CONTAINEX fokuserer på bæredygtig økonomisk aktivitet. Det er vigtigt for os, at vores virksomhed på lang sigt opnår succes og eksisterer for evigt. Efter devisen "Vækst med visioner" tager vi samtidigt højde for de økonomiske, økologiske og sociale mål.

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterede kvalitets- og miljøstandarder, iht. hvilke der vælges leverandører, indkøbes materiale, produceres og kvalitetskontrolleres.
Kontakt

Din kontakt til:

>

Dette website bruger cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige brugererfaring. Ved at bruge websitet accepterer du at cookies gemmes. Du finder yderligere oplysninger på: Brugsbetingelser