Særlige tilbud
CONTAINEX - CONTAINER - et produkt med fremtid

CONTAINER - et produkt med fremtid

Utallige anvendelsesmuligheder

En container er simpelthen et multitalent. Den er både forvandlingskunstner og et pladsskabende multifunktionsværktøj. Man kan demontere den lige så hurtigt, som man stiller den op. Som mobil rumløsning kan den anvendes overalt, hvor der med kort varsel skal indkvarteres mennesker. Derudover kan den uden problemer benyttes igen. Og det bedste af det hele er, at man kan indrette den helt efter sin egen smag. Den opfylder alle behov med en overskuelig indsats - både på store byggepladser, som kontor eller til arrangementer.

Tilpasningsgeni

I byggebranchen kan man ikke altid se ind i fremtiden. Derfor er det godt at have en rumløsning ved hånden, som altid kan udvides. Det kan man uden problemer med CONTAINEX-modulopbygningen. Hvis kundernes behov ændrer sig, så kan vi straks skaffe yderligere rum. Derfor kalder vi også vores fleksible rumløsninger for "rum straks". Fordi de hurtigt og ukompliceret kan stilles op og udvides. Netop det gør vi verden over.

Fuld komfort til enhver smag

Den der siger, at containere er ukomfortable, kender ikke vores. Alt, hvad man har brug for til et komfortabelt liv - som f.eks. varme, klimaanlæg, sanitærrum, en optimal varme- og lydisolering - er selvfølgelig tilstede, og kan også indrettes helt efter personlig smag og individuelle behov. Og det med en kort byggetid. Derfor er containere et absolut attraktivt alternativ til faste bygninger.

Egne produktionsanlæg

Høj kvalitet og miljøvenlige produktionsmetoder har hos os højeste prioritet. Det garanterer også et mangeårigt partnerskab med certificerede produktionsanlæg, der ejes af CONTAINEX. Det er i øvrigt en ikke uvæsentlig faktor, der differentierer os fra konkurrenterne, og som vores kunder sætter pris på.

Sådan forcerer vi en energieffektiv konstruktion, brugen af genbrugelige materialer og en miljøvenlig produktion. Produktionen af kontor-, sanitær- og lagercontainere overholder strenge miljø- og kvalitetsstandarder (GREEN technology).

^ - Top
GREEN technology
GREEN technology Garanterede kvalitets- og miljøstandarder, iht. hvilke der vælges leverandører, indkøbes materiale, produceres og kvalitetskontrolleres.
Kontakt

Din kontakt til:

>

Dette website bruger cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige brugererfaring. Ved at bruge websitet accepterer du at cookies gemmes. Du finder yderligere oplysninger på: Brugsbetingelser