Særlige tilbud
contactToggle Kontakt

Rum, hvor man føler sig godt tilpas - CONTAINEX leverer gennemprøvede rumsystemer til det kommunale område

Kommunale løsninger, hvor man føler sig godt tilpas!

Kommuner fra hele Europa har i over 30 år anvendt kontor- og bolig-containere fra CONTAINEX og realiserer dermed f.eks. børnehaver, skoler eller klublokaler.

CONTAINEX har i de sidste 30 år opført talrige kommunale projekter i ind- og udland af containermoduler. Modulopbygningen giver mulighed for mange forskellige udformningsmuligheder. Takket være deres fleksibilitet kan boligerne opstilles hvorsomhelst i forskellige størrelser og indretninger efter eget ønske og med strøm-, vand- og kloaktilslutning. Den nemme håndtering af sådanne rummoduler har en betydelig fordel.

Den høje produktionskapacitet hos CONTAINEX - containerne fremstilles i seks egne europæiske produktionsanlæg - giver mulighed for korte leveringstider og dermed hurtige løsninger, også ved kortsigtede behov.

Anlæggene kan efter eget ønske udvides og genbruges til mange forskellige formål. Således kan store containeranlæg uden problemer afmonteres og anvendes til andre projekter. Eksempler på dette er bl.a. børnehaver, skoler, omklædningsrum, sportsklubber eller asylcentre.

En senere tilpasning af et eksisterende anlæg til de nye krav udarbejdes direkte på stedet sammen med vores medarbejdere. Dermed får du altid et passende koncept af os, også hvis antallet af personer varierer meget.

Vores servicetilbud

 • Planlægning under hensyntagen til de lovmæssige rammer
 • Salg og udlejning direkte, eller via udvalgte forhandlere
 • Produktion efter de strenge miljø- og kvalitetsstandarder i CONTAINEX Green Technology
 • Individuel tilpasning til dine specielle krav
 • Over 30 års erfaring inden for det kommunale område
 • Personlig rådgivning og service hos dig

Børnehaver

Børn er særligt vigtige for os. Derfor har vi udviklet børnevenlige udførelser for at de skal føle sig så godt tilpas som muligt i vores mobile rumsystemer.

Med CONTAINEXs allround-service får du den ønskede fleksibilitet, hvis antallet af børn muligvis varierer meget fra år til år, for vi har mange års erfaring med foruddefinerede eksempler på udførelser, der takket være det fleksible modulsystem er nemme og hurtige at realisere.

For at kunne aflaste dig så meget som muligt under din forberedelse, fokuserer vi på en hurtig og ukompliceret afvikling af alle punkter.
fast udvidelse
Børnehave - fast udvidelse
Grupperum
Børnehave - Grupperum
Børnehaven
Børnehaven "farverig"
Med mulighederne for helglas og de dermed oplyste, lyse rum, opstår der et venligt område for børn og elever. For at bibeholde et optimalt udsyn udad til, har vi udviklet specielle børnehavevinduer.

Med det enkle og fleksible vægsystem sikres en individuel rumopdeling. Især i rum, hvor der dyrkes idræt, er brudsikre lamper en vigtig detalje, der sikrer, at der uden risiko kan spilles og laves gymnastik.

De små bliver heller ikke snydt i det sanitære område. Der kan både vælges mellem børnevenlige toiletter og vaskemuligheder. Børnehaver og skoler kan efter behov bruges midlertidigt eller på langt sigt. Den ekstremt modstandsdygtige og enkle konstruktion giver mulighed for en senere tilpasning eller flytning af hele anlægget.

Vores kunder sætter også stor pris på de mange muligheder for genbrug. Efter demonteringen af vores professionelle monteringsteam står der intet i vejen for genbrug som f.eks. ungdoms- eller klubfaciliteter.
Brudsikre lamper
Brudsikre lamper
Børnehavevinduer
Børnehavevinduer
Børnevenlige sanitære indbygninger
Børnevenlige sanitære indbygninger

Fleksibelt tilpasset din børnehave

 • Grupperum
 • Personalerum
 • Bevægelsesrum
 • Køkkener og fællesrum
 • Omklædningsrum og garderober
 • Sanitære områder

Skoler

Hvis en skole renoveres, eller hvis den hurtigt skal udvides, så er CONTAINEX den ideelle partner. I en skole af containere er alt nøjagtigt som i en rigtig skole. Således blev f.eks. en komplet skole opført af fleksible rummoduler på kun 2 måneder i Feldbach i Østrig.

Skolen består af 455 kontorcontainere og indeholder ud over et gymnasium, et handelsakademi samt en højere læreanstalt for virksomhedsfag også en administrationsbygning såvel som bibliotek for kommunen Feldbach.

I de lyse og venlige rum blev der skabt plads til 1.300 elever. Ved at fjerne vægpaneler og skillevægge kan der skabes store rum efter eget ønske.
Luftfoto af skole i Feldbach
Luftfoto af skole i Feldbach
klasseværelser
klasseværelser
Gymnasiet i Feldbach
Gymnasiet i Feldbach

Dine fordele

 • Førsteklasses pris- / ydelsesforhold
 • Individuel rumopdeling
 • Arbejdspladser med perfekt belysning
 • lyse rum ved hjælp af helglas
 • De aktuelle brandsikringsbestemmelser overholdes
 • Genbrug af rummodulerne til andre anvendelsesformål
 • Planlægningssikkerhed, også hvis antallet af børn varierer meget
 • et sted, hvor man føler sig godt tilpas ved hjælp af moderne isoleringer

Foreninger/arrangementer

Foreninger er ikke kun interesseret i overgangsløsninger til særlige events, de benytter også vores containerprodukter som permanent løsning. Forskellige nationale og internationale klubber fra sportsbranchen, som f.eks. fodbold, ishockey, amerikansk fodbold eller golf gør brug af vores gennemtænkte løsninger. Vi kan se tilbage på et betragteligt antal referenceprojekter, hvor vi tager meget hensyn til klubbens individuelle udseende, som f.eks. klubfarver.

De ekstremt modstandsdygtige og langtidsholdbare produkter kan bruges i årtier uanset sæson.. Med vores forskellige helglas og varianter af udvendige beklædninger udført af vores partnervirksomheder, udvikler vi sammen med dig ekstravagante løsninger til din klubbutik. Disse løsninger er tilpasset dine ønsker og dit budget.
Omklædningsrum
Omklædningsrum
Klubhus i fodboldklub
Klubhus i fodboldklub
Klubbutik
Klubbutik

Dine fordele

 • den optimale løsning til ethvert budget
 • perfekt som permanent eller midlertidig løsning
 • Individuelt udseende
 • Mangeårig erfaring med klubber og mange forskellige arrangementer
 • specielle vinduesløsninger til billetkontorer og kiosker (billetluge/talehul, skydevinduer)
 • Helglas
 • specielle, ekstremt modstandsdygtige varianter af udførelser med lang levetid
Sanitærcontainer med udvendig foliering
Sanitærcontainer med udvendig foliering
Klubhus med fast glas
Klubhus med fast glas
Ungdoms- og sovefaciliteter med træfacade
Ungdoms- og sovefaciliteter med træfacade

Forskellige varianter af udførelser til

 • Omklædningskabiner
 • Massagerum
 • Klubbutik
 • Vaske- og sanitære rum
 • Klubkantiner
 • Presserum

Boliger til asylansøgere

Infoblad Boliger til asylansøgere
Manglen på hurtige og vejrbestandige boliger til asylansøgere kræver hurtig handling af mange kommuner.

CONTAINEX er i Europa førende inden for boliger til flygtninge og udvandrere fra kriseområder. De sidste år er der allerede blevet opført talrige boliger af containermoduler til asylansøgere. Således opstod der bl.a. i Hamborg, Hall/Tyrol, Innsbruck, Lyon, Bukarest eller i Zürich forskellige opholds- og krisecentre.

Det måske største projekt kunne, sammen med lokale partnervirksomheder, realiseres i Berlin. Inden for få måneder blev der opstillet flere boligkomplekser af over 1.600 rummoduler med plads til mere end 2.400 flygtninge. Her behøver beboerne ikke give afkald på komfort. Til børnene blev der af vores lokale partnere skabt store udendørs åbne arealer og legepladser!
Asylcenter i Fellbach
Asylcenter i Fellbach
Asylcenter i Berlin
Asylcenter i Berlin
"Familieblok" i Innsbruck
Den høje produktionskapacitet hos CONTAINEX - containerne fremstilles i seks egne europæiske produktionsanlæg - giver mulighed for korte leveringstider og dermed hurtige løsninger, også ved kortsigtede behov. Anlæggene kan efter eget ønske udvides og genbruges til mange forskellige formål.

Eksempler på disse anlæg er klublokaler, ungdomsklubber, eventcentre, reservebygninger ved bygningssaneringer m.v. Vi tilbyder et fremragende pris- / ydelsesforhold og forskellige finansieringsmuligheder.

Tekniske løsninger

I overensstemmelse med de lokale byggeforskrifter og brandsikringsbestemmelser, kan der vælges mellem forskellige isoleringsvarianter: MU (mineraluld), PU (polyurethan), PIR (polyisocyanurate) eller SU (stenuld).

Derudover kan modulopbyggede rumsystemer fra CONTAINEX udstyres med mange forskellige opvarmningssystemer og klimatiseringsmuligheder og overholder, afhængigt af kravene, de aktuelle strengeste brandsikringsbestemmelser (REI 30/60/90). Også de lovbestemte isoleringsværdier kan overholdes. De byggetekniske krav til gulv og tagbelastning er op til 500 kg/m2 (netto-nyttelast på gulv).
Varmeisolering til rumsystemer
Varmeisolering til rumsystemer

Oversigt over U-værdier

 • U-værdi* for gulv op til: 0,16
 • U-værdi* for væg op til: 0,2
 • U-værdi* for tag op til: 0,15
 • U-værdi* for vindue op til: 1,1
 • * U-værdi = Varmeledningskoefficient i W/(m ² K) - relevant for hulrummets angivne isoleringsstyrker

Afhængigt af land eller kommune, skal der overholdes forskellige lovmæssige bestemmelser for bolig-containere. Derfor lægger vi stor vægt på at tage højde for disse allerede i planlægningsfasen for at undgå, at der ikke kommer uventede overraskelser på et senere tidspunkt. Barrierefri eller børnevenlige sanitære anlæg (f.eks. børne-toiletter) gør, at man føler sig meget bedre tilpas.

Mulighed for lyse, venlige rum med helglas i væggene. De skaber sammen med den perfekte belysning og rumopdelingen et behageligt opholds- og arbejdssted. Med disse indretninger af høj kvalitet kan driftsomkostningerne reduceres til et minimum.

Vores containere produceres i overensstemmelse med den strenge miljø- og kvalitetsstandard „CONTAINEX GREEN technology“. Dette sikrer et lukket kredsløb efter de af CONTAINEX definerede kvalitets- og miljøstandarder, fra materialeindkøb til containerlevering. Desuden udføres valg af leverandører, produktion og kvalitetssikring efter disse standarder.

 • Bladre
  PDF
  Størrelse
 • Kommunale områder
  3,41 MB
 • Asylcentre
  4,31 MB
 • GREEN technology - Certifikat
  339 KB

Bliv overbevist om vores kvalitet

 • Anlæg med op til 3 etager
 • Varmeisolering på "lavenergihus-niveau"
 • Individuel rumopdeling
 • Udstyr til forskellige anvendelsesformål
 • Lakering i henhold til CTX-RAL-kortet

^ - Top
GREEN technology
Dine fordele
 • Over 30 års erfaring
 • Personlig rådgivning hos kunden
 • Omgående levering/udbringning til bopælen
 • Utallige kombinationsmuligheder
 • Egne monteringsteams på stedet   
Containeranlæg
>

Dette website bruger cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige brugererfaring. Ved at bruge websitet accepterer du at cookies gemmes. Du finder yderligere oplysninger på: Brugsbetingelser